Name day

v, 2018/08/19 - 11:35, Huba
 

Mi az a Biyovis?

                                                          

Biyovis Hungary Kft. több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik szakértői és a tulajdonosi körön belül az alternatív egészség megőrzés területén.
Termékportfóliónkban kitüntetett figyelmet fordítunk az étrend-kiegészítőkre és a speciális kozmetikumokra, de megtalálhatóak a gyógyító réztextíliák, Íriszdiagnosztikai eszközök, gyógyteák, Bio Gomba extrátumok stb.
 

Kutatásaink és felméréseink alapján kimutattuk, hogy a mai világban alkalmazott megoldások a felszínen jelentkező problémákat oldják meg, amelyek csak jelek és nem azokat melyek okozzák e problémákat. Fő irányvonalunk, amelyet követünk és jövőképként is kitűzte magunknak nem más mint ezen kor problémáinak megoldása. Pontosabban minden olyan probléma, ami az embert érinti e korban és olyan egészségügyi problémákat okoz, amelyet nehezen tudnak megoldani a szakemberek a múltban létrehozott és bevezetett módszerekkel.
Termékeink egymásra épülnek illetve kiegészítik egymást.
                                                                    
Az étrend-kiegészítő készítmények főbb, közös jellemzői:
 

  • - Standardizált hatóanyag tartalom
  • - Az összetevők szinergén hatása
  • - Ellenőrzött származású hatóanyagok
  • - Többszörösen ellenőrzött termék gyártási folyamatok
  • - Klinikailag tesztelt összetevők
 
Fentieknek köszönhetően módszereinkre jellemző a gyors és hatékony probléma felismerés, hatékony valamint alacsony költségekkel járó termék terápiák. De nem utolsó sorban a komplexitásnak köszönhetően gyors és hatékony eredményesség jellemzi a Biyovis módszereit és termékeit. 
 

Tevékenységünkkel kiemelt célunk, hogy minél több család egyészségéhez hozzá tudjunk járulni generációkon keresztül.