Name day

sze, 2018/08/15 - 20:59, Mária
 

Farkas Attila

Farkas Attila

Az MLM szakma egyik kiemelkedő személyisége, aki nem csak hálózatépítésben szerzett tapasztalatai és kiemelkedő sikerei révén vált elismertté, hanem aktív szerepet vállalt MLM cégek létrehozatalában és irányításában is. 
Több mint 15 éve foglalkozik hálózatépítéssel. Kitartásának, szakmai tudásának és elkötelezettségének köszönhetően 8 hónap alatt 6000 fős hálózatot épített fel, mellyel megalapozta sikerét és szakmai jövőjét. Rendszeresen tart előadásokat és tréningeket, melyeket elsősorban a szakmai gyakorlatiasság, motiváció jellemez. A mai napig több mint 1000 előadást tartott meg.
Mottója: „A tudás és a gyakorlat teszi anyagilag függetlenné az embert”.

Oktatásai és tréningei segítségével nemcsak a saját hálózatának, hanem más magyar és külföldi hálózatoknak a tagjai váltak vezetőkké, értek el kimagasló sikereket.  
"Öröm számomra, ha valakinek segíthetek jobbá tenni az életét, mert tudom, hogy az Ő sikere által több száz, több ezer ember egészsége, környezete, élete fordulhat jobbra." 

Sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a Munkatársaktól kapott köszönőlevelek, melyekben hálájukat fejezik ki; illetve leírják, milyen kitűzött céljukat érték el támogató segítségével. Ez a visszacsatolás nagyon fontos számára, hiszen újabb motivációt kap azáltal, hogy látja, erőfeszítéseinek milyen nagyszerű eredményei vannak.

Nem csak oktat, hanem évente 3-4 alkalommal vesz részt külföldi és belföldi képzéseken, hogy szakmai tudását továbbfejlessze és elmélyítse. Gyakran szerepel meghívott előadóként ezeken a tréningeken. 
2007-ben vette át a Bionet cég vezetését, majd ezt követően élete párjával, Farkas Erikával közösen megalapították a Biyovis Holdingot, melynek a küldetése megoldást kínálni a 21. század civilizációs problémáira.
Fő céljuk, hogy az egészséges életmód mellé élhető környezet és egy kiváló életet biztosítsanak a mai ember és az utókor számára.