Name day

sze, 2018/08/15 - 21:03, Mária
 

Legyen ez meglepetés! vagy mégsem? Hogy ne legyen meglepetés!!!!

Megosztás

Webkonferencia
2017. május 29.     20:00

Dr. Nemes Katalin
Legyen ez meglepetés!
vagy mégsem?
Hogy ne legyen meglepetés!!!!

2017. június 17-én egy olyan előadással készül Dr. Nemes Katalin, amelynek hallgatói több olyan tippet is kapnak a nyári szabadságok idejére - vagy csak egyszerűen a nyárra gondolva -, melyekre, ha odafigyelnek, akkor ezek, nem okozhatnak senkinek meglepetést, hiszen felkészülnek a megfelelő megelőzésre, védekezésre illetve kezelésre is.
Felhívja a figyelmet a nyár veszélyforrásaira, mint amilyen pl. a nem megfelelő folyadékfogyasztás, a kórokozók jelenléte vagy éppen a különböző bőrproblémák, stb.
És természetesen beszél arról, is hogy az esetleges meglepetések kivédésére, kezelésére melyek azok a jól bevált Biyovis termékek, melyeket ajánlatos ilyenkor nyáron magunknál vagy éppen az utazótáskában tartani.
 
Várunk mindenkit szeretettel!
 

Szólj ismerőseidnek, értesítsd munkatársaidat és legyetek fent a Biyovis webkonferenciáján!

  

Webkonferencia belépés:
http://biyovis-web-konferencia.webnode.hu/

Webkonferenciához csatlakozási adatok (ha még nem látogattál fel, itt megtalálhatod a szükséges információkat ehhez):
http://biyoviskarrier.hu/kepzes/webkonferencia/hasznalati-utmutato

Részletesebb leírás a web konferencia hátteréről:
http://www.biyoviskarrier.hu/kepzes/webkonferencia

Hibaüzenet esetén teendő:

Amennyiben a képen látható hibaüzenet jelenik meg, akkor ajánlott az Adobe Flash Player legújabb verzióját letölteni majd telepíteni. Ezt követően a gépet érdemes újra indítani.

Majd abban az esetben, hogyha még mindig ugyanaz a hibaüzenet jelenik meg akkor a kereső sáv jobb szélén található (1.) puzzle alakú ikonra kattintva tudja engedélyezni a beépülő modulokat az (2.) "Összes beépülő modul futtatása ez alkalommal" feliratú linkre kattintva.