Name day

sze, 2018/08/15 - 21:01, Mária
 

Július-Augusztus kiemelt termékek

Megosztás

 

 

Paracelsus szerint a szeretet a legjobb gyógyszer.

Ez a bölcsesség különös erővel jelenik meg a családon belüli kapcsolatokban, s megmagyarázhatatlan varázserővel fűszerezve az anya és gyermeke között. Van valami misztikus abban, ahogy enyhül a fájdalom, a láz, vagy bármilyen más testi gyötrelem az anyai érintéstől, szertefoszlik a félelem a szeretett személy jelenlététől, védelme, aggodalma ereje mellett eltörpül a fenyegető veszély.

Mint megannyi más, az egészséghez fűződő viszonyunk is gyermekkorban gyökerezik. A családi mintát szinte lehetetlen gyermekként felülírni, és később is nagyon nehéz. Az anya privilégiuma és felelőssége, hogy milyen értékrendszert és szokásrendet alakít ki: a közös családi étkezésekét, vagy a gyorséttermek kényelmét, jut-e szerep a megelőzésnek a hétköznapokban vitaminokkal, táplálék kiegészítőkkel, az életmód természetes részeként tekintenek-e a sportra, kirándulásra, testmozgásra…

Megannyi kérdés, amire a válasz a gyermekkorban gyökerezik, de áthatja az egész életünket. S a lélek bugyrait még nem is érintettük. De mint tudjuk, az emberi személyiség fejlődésében, egészségében is alapvető szerepe van az anya-gyermek kapcsolatnak.

Mindezek figyelembevételével a Biyovis a nő és a gyermek kapcsolatát tette meg a következő kiemelt időszak központi témájává. Az alapgondolathoz társított termékeket is úgy választottuk össze, hogy erősíteni tudjuk a családon belül, különösen pedig anya és gyermeke között (egyébként oda-vissza) ható erők gyógyító erejét.

Mert bizony ebben is csodálatos ez a kapcsolat. Egymásba fonódó emberöltők mintájából tudjuk, hogy a gyermekbe oltott szülői szeretet varázsereje bizony megmarad, s majdan ugyanúgy képes lesz fordított irányban is enyhülést hozni mindenféle testi és lelki kínokra. Nagy rendező az idő. Végtelenbe nyúló rendje mellett valahol észrevétlenül átrendeződnek a szerepek, s egyszer csak a gyermek gondoskodóvá érik. Az általa képviselt értékek pedig nem csak gyermekei, de szülei életében is gyökeret vernek.

A következő két hónapban olyan termékeket helyezünk figyelmünk középpontjába, amelyek e kétirányú felelősség minél teljesebb megélésében segíthetnek.

Feminovis kapszula

A Feminovis kapszula összetevői úgy lettek összeválogatva, hogy a változókorban lévő női szervezet speciális igényeit a lehető legteljesebb mértékben kielégítsék.

Fitoösztrogén hatású összetevői (Görögszéna, szója-izoflavon), az édesgyökér, B6-vitamin, E-vitamin és cink tartalma segíthetnek a változókori problémák kivédésében, mérséklésében.

B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.
Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. 
cink hozzájárul a normál DNS-szintézishez, a normál csontozat fenntartásához, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához, szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. Továbbá a cink részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében és a normál szénhidrát-anyagcserében.

Mikor ajánljuk?

Kiegyensúlyozott Nő csomag

Minden nő életében eljön az az időszak, amikor a petefészek által termelt hormonok (ösztrogének) termelődése lecsökken, majd később meg is szűnik. Ez együtt jár egyéb kísérő tünetekkel (mentruáció kimaradása, majd megszűnése, labilis idegállapot, depresszió, ingerlékenység, alvási problémák, hőhullámok, vagina szárazság, nemi vágy csökkenése, stb.) melyek nagyon kellemetlenek tudnak lenni.

A mai stresszes életvitel már fiatal nőknél is okozhat olyan panaszokat, amelyek idáig csak a változókorban lévő nők életében jelentkeztek!

A mai felgyorsult világ negatív hatással lehet a női szervezetre. Észlelhető fáradékonyság, koncentráció zavar, ingerlékenység, libidó csökkenés már a 30 -35 éves nők esetében is.

Mikor ajánljuk?

Használata kúraszerűen, menopauza esetén állandó jelleggel, míg a panaszok észlelhetőek.

Maybe Baby - A családtervező
 
 
Tudod-e, hogy mi az a titok, amelyet hölgyek ezrei ismernek?

Évtizedek óta bevált, nőgyógyászok által is javasolt egyéni egészségdiagnosztikai eszköz, amely minden női táskában diszkréten elfér és egyszerűen használható. Használatával gyorsan és egyértelműen, 72 órás előrejelzéssel megállapítható a női nyálból, hogy a menstruációs ciklus során melyek a termékeny, illetve terméketlen napok. Ajánljuk azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének és azoknak a hölgyeknek, akik nem használnak kémiai fogamzásgátlókat.

Alkalmas más módszer melletti ellenőrző tesztelésre is.

Hogyan használd ezt az ovulációs eszközt a mindennapokban?

A hordozható zsebmikroszkóp lencséjére nyálat cseppentünk és hagyjuk megszáradni. 15 perc múlva mindenféle szaktudás nélkül megállapíthatjuk az eredményt. Ha látod a mellékelt tájékoztatóban is mutatott páfránylevél rajzolatot, akkor fogamzóképes vagy!

Ezt a termékenységi tesztet több alkalommal is használhatod!

 

A nők mely csoportjának fontos ismerni a saját ciklusát?

 

OptiVit tabletta

A nők tápanyag-szükséglete több szempontból is eltér a férfiakétól. Ennek oka az eltérő testfelépítés és testműködés (pl.: menstruáció).

Az elégtelen étrend létfontosságú tápanyagok hiányához vezethet, nagyon hamar éreztetheti hatását: fájdalmas lesz a menstruáció, néha pedig premenstruációs tünetek jelentkeznek.

Várandósság alatt fokozott vitamin és ásványi anyag igény lép fel és természetesen a szülést követő hónapokban a szoptatás, illetve a szervezet regenerálódása miatt is oda kell figyelnünk táplálkozásunkra.

Az Optivit tabletta 11 féle vitamint (pl.: C, E, B- vitaminok, Folsav) és 6 féle ásványianyagot (pl.: cink, vas, mangán) tartalmaz; így rendszeres fogyasztásával kivédhetők a hiánybetegségek és maximális szinten tartható a női szervezet teljesítőképessége a kritikus időszakokban is.

Coral+Calcimax rágótabletta

A felnőtt emberi szervezet napi átlagos kalcium igénye jóval magasabb, mint az a mennyiség, amit táplálkozással lehetne fedezni.

A Coral+Calcimax rágótablettában lévő kalcium természetes forrásból, tengeri korallból származik. A korall-kalcium szerkezete eltér a normál kalcium-karbonátétól, ezért biológiai hozzáférhetősége és felszívódása jobb.

A Coral+ Calcimax tartalmaz még két fontos vitamint, a D3- és K1-vitaminokatmelyek feltétlenül szükségesek a kalcium optimális hasznosulásához.

LCVitamin cseppek

A C-vitamin a szervezet számára nélkülözhetetlen.

A C-vitamin a sejtek biokémiai működése során az alábbi folyamatokban játszik szerepet: oxido-reduktív folyamatok, kollagénfehérjék szintézise, hormonok szintézise, immunrendszer működése, nélkülözhetetlen a vas- és réz felszívódáshoz.

- A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

- A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

- A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

 

15 csepp folyékony C-vitamin 500 mg C-vitamint tartalmaz. A termék tartalmaz még értékes csipkebogyó és feketeáfonya kivonatot is.

NONIMED nappali krém 

Arcbőrünk ápolása, védelme fontos feladat. Gondosan kell megválasztani azt az arckrémet, amelyet minden nap használunk. A jó nappali krém nem csak egy hatóanyagra támaszkodik, hanem figyelembe véve bőrünk számtalan funkcióját széles körben nyújt védelmet, ápol, regenerál, megőrzi bőrünk egészségét. Ezeknek a követelményeknek figyelembe vételével készült el a NONIMED nappali krém.

A NONIMED nappali krém a leírt összetevőkkel széles körben gondoskodik arcunk bőrének ápolásáról, fiatalosságának megőrzéséről. Késlelteti a ráncok megjelenését, a már megjelent ráncok mélységét nagy mértékben csökkenti.

Minden korosztály és bőrtípus kiváló ápolószere.

A termék mesterséges színezéket nem tartalmaz, illatanyaga allergén komponensektől mentes.

Itt letöltheted a tovább küldhető illetve szerkeszthető kiemelt időszak anyagát!

Miért válaszd a Biyovis termékeit?