Name day

sze, 2018/08/15 - 21:01, Mária
 

Új oktató segédlet

Megosztás

Hogy támogatni tudjuk, üzleti partnereinket munkájuk során, bevezetünk egy újabb rendszert, melyet már év végén megterveztünk.

Ez nem más, mint a pénteki Kávészünet -  Minden második pénteken egy aktuális, üzleti témát dolgozunk fel és hírlevélben szöveges vagy videó üzenet formájában megküldjük számotokra. Az egész valójában 10- 15 percet vesz el az idődből, de ebben a 15 percben több olyan információt is megtudhatsz, ami újabb lendületet ad a következő 1 hétre.

Minden egyes ilyen csomagban egy sor olyan érdekességet, praktikát és technikát közlünk, melyek segíteni fogják a Biyovisel kapcsolatos üzleti céljaid elérését. Ezen felül beszélgetéseket, riportokat is tartalmaz Biyovises ÜP partnerekkel, akik elmondják, hogy Ők hogyan szervezik az üzletüket és látják el a vásárlói körüket. Így rengeteg olyan technikát, módszert is megismerhetsz amit ha alkalmazol nálad is hasonló sikereket fog eredményezni. Egyben arra is van lehetőség és kérünk is rá , hogy kérdéseket küldj be vagy témákat amiről hallani vagy olvasni szeretnél ezen hírlevelekben és segítségedre volna. A kérdéseket vagy témákat küld el azinfo@biyovis.hu e-mail címre.

Ezt a menüpontot a További Menük / Képzések / 2017 / Pénteki Kávészünet -nél találhatod meg.
Vagy kattints ide!