Name day

p, 2018/06/22 - 17:00, Paulina
 

B.I.P. Képzési csomag

A Biyovis Írisz Program (BIP) remek eszköz a termékeink ajánlásához. Megmutatja azokat a rizikófaktorokat a szervezetben amelyek jelen és jövőbeni állapota törődést igényel.
Ehhez a Biyovis egészség koncepciója és termékei hatékony segítséget adhatnak.

A BIP használatának vannak sarok kövei, amelyek a mellékelt anyagban elérhetőek és iránymutatást ad a használathoz.
Az anyag interaktív, nem csak írásos, hanem videó anyagot is tartalmaz a gyorsabb áttekintéshez.

A BIP már több mint 30.000 elemzési tapasztalatával bizonyított, a BIP elemző munkatárs képességén múlik, milyen eredmény hozható ki gyakorlatban.
A képzési anyag ebben ad valós segítséget a tapasztalatok alapján.

A BIP elemzéskor a termék ajánlás fontos pontja, hogy az ajánlott terméket az ügyfél vagy munkatárs megoldásnak érezze és valóban az is legyen. Ehhez készült egy kiegészítő információs anyag amely …. érhető el és segít rövid áttekintést adni az anatómiáról, termékjavaslatokról, valamint azzal kapcsolatban is ad segítséget, hogy milyen kérdéseket érdemes feltenni az ügyfélnek, hogy mit érez, mit tapasztal. Ez megerősítheti, hogy az általunk javasolt termék valós problémájára ad valós megoldást. A kiegészítő anyag olvasmányos, komoly természetgyógyász alap információkat is tartalmaz, így nem csak jó társ a napi munkába, hanem segítség a napi egészség megértésében is.
Az összeállítás több, egymástól elkülönített szakaszból áll, amely alkalmanként 10-20 perc alatt áttekinthető és megtanulható. Ez a tananyag célzott támogatásra készült, sallangoktól mentes és csak a cél elérését segítő ismereteket ad át azoknak, akik ebben szeretnének sikereket elérni. A tananyag alapozást és az első időszak kihívásait segít támogatni, amely az egyik legfontosabb időszak.
A Biyovis Írisz Program képzési anyaga könnyen kezelhető, logikus, az első oldalon lévő tartalomjegyzék alapján a kíván képzési részre is lehet ugrani vagy a képzési anyagokhoz csatolt videókat is azonnal el lehet érni ezen keresztül.

A képzési anyag specialitása, hogy nem csak írásos, hanem videó képzési anyagot is tartalmaz, így minden korosztálynak megfelelő lehetőséget ad a képzési anyag elsajátítására.
Itt az idő, már csak meg kell nyitni a képzési anyagot és a szponzor segítségével megválasztani az ütemezést és a feladatokat, amely alapján gyors és hatékony képzést lehet elérni.
 
Hogyan használd?
Szakaszonként érdemes áttekinteni és a szakaszokhoz kapcsolt videót a szövegek átolvasása után érdemes megtekinteni. A cél, hogy a BIP egy üzlettámogatási eszköz, segít a céljaid elérésében, de ez csak eszköz, a használat módja hozza meg a várt sikert. Érdemes jegyzetet készíteni és abban felvezetni a kérdéseid, amit szponzoroddal tudsz egyeztetni.

 Mindenkinek eredményes képzést kíván a Biyovis Karrier Csapata!

 

CsatolmányMéret
bip_kepzes_2016_interaktiv.pdf1.2 MB