Name day

p, 2018/06/22 - 16:56, Paulina
 

Szakmai Nap 2015. június 06.

Bőr, és ami mögötte van című Szakmai napunk 2015 06. 06-án izgalmas, gyakorlati bemutatókban, tapasztalatokban gazdag rendezvény volt. A jelenlévők remekül szórakoztak és tanultak azoktól akik a gyakorlatban alkalmazzák a tudásukat és ezt megosztották velünk.

Farkas Erika a mindennapi tudatosságot hozta el számunka, megmutatva, mit és lehet érteni ez alatt. Példái követendőek, ma már napjainkat, döntéseinket nem csak benyomások alapján hozzuk meg, hanem átgondolt, tudatos döntésekkel irányítjuk saját életünket.

Tege Mariann mester kozmetikus érthetően és remek példákkal mutatta be, milyen tapasztalati vannak ügyfélkörében, mit javasol és miért a Biyovis tagjainak. Nagyon jó, beszédes képekkel illusztrálta, melyik életkorban mit és miért javasol számunkra. Példákon keresztül említette az idegrendszeri zavarok bőrön érzékelhető jeleit, hormonális, pubertás kori kihívásokat, menopauza okozta elváltozásokat és következményeket, valamint a megoldásokat, emésztőrendszer hibáiból fellépő bőr problémákat, tápanyag hiány vagy túlzott beviteleinek hatásait, így egy komplex átfogó képet kapott a Biyovis csapata a bőr és a szervezet összefüggéseiről, működéséről, hibáiról és megoldásairól.

Szabó Nikolett az M’Essence bio gomba család azon oldalát mutatta be, amely a bőrrel kapcsolatos megoldásokat mutatta, így az ekcéma, psoriasis (pikkelysömör), bőrrák, egyéb bőr problémák, viszont kihangsúlyozottan említette az immunrendszer optimalizálását, amelyben az M’Essence bio Gombák aktív partnerek. Nikolett kitért részletesen az alapanyag minőségre, mivel ez meghatározza, mi várható el a készítménytől. Az M’Essence bio gomba kivonatok mindegyike BIO minősítéssel rendelkezik, amely a gomba termesztése és a technológiai folyamatokat tekintve teljes egészében a legmodernebb és legjobban ellenőrzött készítmények közt van a hazai piacon. Az előadást követő kérdésekből kiderült, a bio gomba termékek ethanolos kivonata megfelelő arányban a bőrápolásban is felhasználható, így elérhető árba kerülhet egy-egy speciális arcápolási összeállítás.

Következő előadónk Tibai Eszter volt, aki 14 éve elkötelezett a minőségi termékek forgalmazásában, valamint kozmetikusként nagyon jól ismeri, milyen problémákkal találkozhat ezen a területen is. A Biyovis termékei közt nagyon sok olyan megoldás található, amely belülről is szépíti a bőr állapotát azáltal, hogy a szervezet működését segíti, optimalizálja. Erről mutatott be részletes információt.

Tibai Eszter és Mecseki Mariann ezt követően bemutatta a kreatív kozmetikát, amely a Biyovis termékei segítségével meglepő tulajdonságokat képes elővarázsolni, méregdrága kozmetikai szereket megszégyenítő hatásfokkal. A bemutatott megoldásokat nem csak megmutatták, hogyan kell kikeverni, összeállítani, hanem lelkes jelentkezőkön ezt a gyakorlatban is bemutatták, így akik erre vállalkoztak, ők a „saját bőrükön” tapasztalhatták a termékek jótékony hatását.

Találkozzunk legközelebb is!
Biyovis Karrier Csapata

A Szakmai Nap fotóit feltöltöttük a Galériába! IDE KATTINTVA azonnal megtekinthetőek!
A Szakmai Nap előadásainak diavetítését a Letölthető anyagok között megtalálod, a Szakmai diavetítések ⇒ Szakmai Nap almenüben.
IDE KATTINTVA azonnal megtekinthetőek a feltöltött dokumentumok.
 

CsatolmányMéret
szakmai_nap_fuzet_2015_06_06.pdf8.43 MB