Name day

sze, 2018/08/15 - 21:05, Mária
 

Gattyán Szilvia

Gattyán Szilvia
Diplomás természetgyógyász, Biorezonanciális állapotfelmérő, reflexológus, mentálhigiénés szaktanácsadó, életmódtanácsadó, Gerontológiai szaktanácsadó, lélekgyógyász, csontkovács

 
1978-tól dolgoztam az egészségügyben, sebészeten, belgyógyászaton, onkológián. Járványügyben, üzemegészségügyben, mentőszolgálatnál is teljesítettem szolgálatot.
 
Ezen kívül gerontológiai, majd mentálhigiénés szaktanácsadóként is dolgoztam. Az elmúlt évek tapasztalatai arra sarkalltak, hogy az emberek egészségügyi problémáinak megoldását alternatív lehetőségekkel is ki kell egészíteni, amelyre egyre nagyobb igény van. Hiszen minden ember más, korcsoportonként változik a probléma és annak megoldása is.
 
2004-ben találkoztam az egészségprogrammal és csatlakoztam Lencse Ernő hálózatához. A program segített abban az elhatározásomban is, hogy természetgyógyászként folytassam a munkámat. A hódmezővásárhelyi Kisfaludy Egészségházban lévő rendelőmben LIFE SISTEM orvosdiagnosztikai készülékkel végzek teljeskörű állapotfelméréseket. A BIYOVIS nyújtotta lehetőségeket, termékeket szeretettel ajánlom és alkalmazom. Használjuk a MAGNETER orvosi készüléket, SPA detoxert, AQUA-C vízaktivátort, ozonizátort, réztermékeket, bioprotectort, étrendkiegészítőket.
 
A biorezonanciális állapotfelméréseknél alapvetően fontosnak tartom, hogy a kliens mentális állapotával is foglalkozzunk. A felmérés ideje alatt megbeszéljük a kialakult probléma létrejöttének okát is. Így könnyebben tudjuk a megoldási lehetőségeket felvázolni egy tudatilag megnyitott állapotban. A személyreszabott termékkiajánláskor megbeszéljük, hogy hogyan, miért és meddig célszerű a javasolt termékek alkalmazása. Az előre egyeztetett, havonta történő visszamérések alkalmával figyelemmel kísérem a javulást (változást) és a szükséges termékváltoztatást is.
 
Így érzi a kliens, hogy mellette és érte tevékenykedünk. Az alkalmazott kezelések és a tudatos termékhasználat gyors javulást eredményez, amely bizalmat kelt nemcsak a gyógymód, hanem a termékek iránt is. 2004-ben a saját tapasztalataim miatt regisztráltam, mert a termékek iránt érzett bizalom egy elhívatottságot eredményezett, ami a mai napig töretlen. Kiterjedt hálózatom van, akik közül sokan a biorezonanciális állapotfelmérés után regisztráltak.
 
Számomra a legfontosabb az emberek testi-lelki egészsége és annak megóvása. Már gyermekkorban fontos az egészséges életre nevelés. Nekünk felnőtteknek kell példát mutatnunk az egészséges életmódban, az egészséges gondolkodásban. A jövő nemzedéke tőlünk és a példánkból tanul, ezért felelősek vagyunk a saját és gyeremekeink fejlődéséért is. A mindennapjaimban is nagy szeretettel használom a BIYOVIS termékeit és készülékeit, mert segítenek az egészségem megőrzésében. Mindig fontos volt számomra a személyes példamutatás. Ezt a filozofiát ajánlom mindenkinek, akinek fontos a saját, a családja és környezete egészsége. A megoldások kulcsa a mi kezünkben van, éljünk vele, hiszen minden feltétel adott.

Videó publikációk (kattints a linkre a megtekintéshez):

Gattyán Szilvia szakmai cikkeit letöltheted, megtekintheted a csatolmányokban.