Name day

sze, 2018/08/15 - 21:03, Mária
 

Dr. Illés Gabriella

Dr. Illés Gabriella
Fogorvos
 

Gyakorló fogorvosként immár 26 éve keresem azokat a megoldásokat, amelyekkel segíteni tudnék a krónikus fogágy betegségben szenvedő pácienseimen.
 
A fogínysorvadás, amely később fogágy sorvadáshoz vezet, igen kellemetlen fájdalmas és hosszútávon veszélyes népbetegség, amelyet a 40 év alatti kezeltjeim 30-40%-ánál, a 40 év felettiek 50-60%-ánál, a 60 év felettiek kb. 80%-ánál tapasztalok.
 
A tudomány mai állása szerint több okra vezethető vissza a fogágy betegségek kialakulása: elsősorban öröklési hajlam, másodsorban stressz miatt bekövetkező emésztési problémák (a száj a gyomor tükre), valamint a szervezetből ki nem tisztított méreganyagok együttes hatása vezet az említett problémákhoz.
 
Bár sok ígéretes készítménnyel találkoztam az elmúlt években, de sajnos ezekből nem sok váltotta be azokat az eredményeket, amelyeket ígért, vagy vele szemben támasztottunk.
 
2007-ben azonban szerencsére megváltozott a helyzet, amikor találkoztam a Biyovis termékeivel, amely azóta is bizonyít nap mint nap a rendelőmben, és most már nyugodtan mondhatom, hogy kiállták az idő próbáját.
 
Praxisomban tapasztaltam, hogy a Biyovis Herba Gold Aktív Balzsam a foghúzásoknál a friss sebre téve a sebgyógyítási időt és az utólagos panaszokat harmadára csökkenti, ezáltal a fogpótlásoknál komoly problémaként jelen lévő várakozási időt is jelentősen lecsökkenti. A Biyovis Herba Gold Foggél, a Biyovis Herba Gold Szájvíz és a Biyovis Herba Gold Aktív Balzsam együttes és lelkiismeretes használatával a fogínygyulladásos esetekben végleges gyógyulásokat értünk el, a krónikus fogágy gyulladásokat pedig panaszmentessé téve hosszútávon stabilizálni tudtuk, megállítottuk a folyamatot. A súlyosabb esetekben az eredmény 2-3 hónap elmúltával már látható volt, azonban a későbbiekben folyamatos, fenntartó kezelés szükséges.
 
A különféle panaszok végleges megszüntetéséhez tapasztalataim alapján a tökéletes szájhigiénia mellett, egészséges életmódra való áttérés, méregtelenítés, megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel, vitamin és ásványi anyag pótlás, valamint stressz oldás szükséges, mely termékeknek széles választékát kínálja a Biyovis.

Videó publikációk (kattints a linkre a megtekintéshez):
http://www.biyoviskarrier.hu/biyovistv/videok/fogapolas-hatasa-az-emesztesre

Dr. Illés Gabriella szakmai cikkeit letöltheted, megtekintheted a csatolmányokban.