Name day

sze, 2018/08/15 - 21:05, Mária
 

Lévai László

Lévai László
Termékfejlesztő

Végzettségeim elsősorban pénzügyi és értékesítési területre szólnak. 23 évet dolgoztam az értékesítésben üzletkötőtől az igazgatói feladatkörökig. Nemzetközi pénzügyi közvetítő cégeknél, valamint biztosítási területen. Tartottam tréningeket, tanfolyamokat értékesítési vezetőknek, üzletkötőknek, sőt tartok manapság is, ha időm engedi, valamint mentális tréningeket előadások tartok EU-s programokban.
 
Az egészséggel, természetgyógyászattal 1991 óta foglakozom, mint legkedvesebb területtel. Eleinte csak energetikával, radiesztéziával, később a gyógynövényekkel kerültem kapcsolatba. Mindig munkálkodott bennem a gondolat, hogy az ember gyógyulásához az eszközöket a természet biztosan megadja, hisz az ember alapvetően a természet része. Tehát, ha valami gond van, akkor a válaszokat ott kell keresni. Eleinte a hozzám fordulóknak a bio-boltokban kapható termékeket javasoltam fogyasztani, ám közben megfigyeltem, hogy sok növényi válasz nem található meg a boltokban sem, vagy nem olyan formában, ami hatékony, és teljesen természetes alapanyagú. Így 2004-ben leültünk Dr Kiss Zoltán vegyészmérnökkel tárgyalni, akinek akkorra már működött egy 15 éve természetes alapanyagokból étrend-kiegészítőket, natúrolajakat gyártó üzeme, kész technológiákkal. Elmondtam fejlesztési ötleteimet, amik még őt s meglepték, és elkezdtük a közös munkát. Gyakorlatilag a termékeket kitalálom, megtervezem és az Ő üzeme, speciális technológiái révén formába önti azokat. Mivel mindketten valljuk, hogy „mindent csak természetes alapanyagokból”, így szakmai viták nincsenek. Ahogy mondani szokta, azért érdekes velem dolgozni, mert én fordítva ülök a lovon. Azaz nem egyszerűen termékeket tervezek, találok ki, aztán majd eladjuk őket, hanem először az embert nézem, milyen betegsége van, majd arra szedem össze a természet patikájából a hatóanyagokat, keresem meg, hogy mely gyógynövény tartalmazza a legmagasabb mennyiségben, mivel tudom fokozni a beépülést, a hatékonyságot.
 
A Biyovis termékeinek fejlesztésénél is mindig az a cél vezérel, hogy a lehető legnagyobb hatékonyságot tudjuk elérni az adott probléma kezelésében.
Így születnek az olyan termékek, mint a Recnacol, Alkaline, Multidrops, LC vitamin, Ganovis.
 
Fontosnak tartom a vásárlókkal, végfelhasználókkal való találkozásokat, a személyes konzultációkat; ezért is veszek részt szívesen minden, Biyovis által szervezett rendezvényen. Szeretem a termékek felhasználóitól személyesen, élő szóban hallani, mire és miként használja az általunk fejlesztett étrendkiegészítőket, mit tartanak fontosnak, mire várják még a jövőben a megoldásokat. A személyes találkozásokban nagy erő és nagy problémamegoldó lehetőség rejlik!
Szerintem a Biyovisnél történő személyes értékesítésnek is ez az egyik legnagyobb előnye: nem a betegre, vagy hozzátartozójára van hárítva a feladat, hogy induljon és járja végig tudatlanul a patikákat: személyesen meglátogatják, akár otthonában és a saját panaszai, problémái, igényei alapján ajánlanak megoldásokat a Biyovis munkatársak.
 
A munkatársaktól és a gyógyult emberektől kapott visszajelzések mutatják, hogy jó úton járok, járunk Dr Kiss Zoltánnal. A legnagyobb boldogság, amikor látom az újra mosolygó embereket, akiknek segített a termék!

Videó publikációk (kattints a linkre a megtekintéshez):
http://www.biyoviskarrier.hu/biyovistv/videok/ganovis-kapszula-termeszet-gyogyito-ereje
http://www.biyoviskarrier.hu/biyovistv/videok/recnacol-cseppek-vitalitasunkert
http://www.biyoviskarrier.hu/biyovistv/videok/immunerosites-multidrops-cseppekkel
http://www.biyoviskarrier.hu/biyovistv/videok/az-alka-line-lugosito-csomag
http://www.biyoviskarrier.hu/biyovistv/videok/alka-line-lc-vitamin
http://www.biyoviskarrier.hu/biyovistv/videok/folyekony-igazsag-ganovis
http://www.biyoviskarrier.hu/biyovistv/videok/sikeres-meghivas-alapjai
http://biyoviskarrier.hu/biyovistv/videok/ganovis