Name day

sze, 2018/08/15 - 21:04, Mária
 

Dr. Nemes Katalin

Dr. Nemes Katalin
okl. vegyészmérnök, okl. korróziós szakmérnök, műszaki doktor
 

Debrecenben születtem, ahol az akkori Vegyipari Technikum után a Veszprémi Vegyipari Egyetemre nyertem felvételt.
A szakmai munkámat Baján kezdtem majd Budapesten folytattam, közben számos felületkezelő üzem beindításában később pedig tervezésében is közreműködhettem.
A közel 12 éves ipari gyakorlat után a Budapesti Műszaki Egyetem Szervetlen kémia tanszékre kerültem, ahol az alap- és továbbképzési oktatásban vehettem részt.
Majd az ipar újra „elcsábított”, de azért visszajártam az egyetemre is még oktatni.
Számos érdekes és kihívást jelentő munkákat kaptam, melyek szintén a felületkezelést is végző üzemek indításával, továbbfejlesztésével voltak kapcsolatban.
 
1997-től a saját vállalkozásunkban dolgozom, mint műszaki szakértő, felületkezelési tanácsadó.
 
Több szakmai szervezetnek voltam és vagyok ma is tagja ezek között a Gépipari Tudományos Egyesület Korróziós Szakosztályának 1994 és 2010 között titkára is voltam. Ezt a tevékenységemet több elismeréssel, kitüntetéssel is jutalmazták.
 
1998-ban ismerkedtem meg a termékekkel. Mivel mindig is a fontosnak tartottam a természetes megoldásokat, ezért is tetszettek meg ezek a termékek és az is, hogy magyar cégről volt és van szó. Sikerült több ismerősömnek is ajánlani, aztán pedig egyre többen jöttek hozzám és keresték a kiváló termékeket. Később megtaláltak az egészségnapok szervezői is, egyre gyakrabban hívtak kiállításokra és aztán előadásokra is. Szinte a Biyovis „nagykövetének” éreztem magam nagyon sokszor és szívesen tettem és teszek az óta is eleget ezeknek a meghívásoknak.
 
Mivel a szakmai életemben mindig fémekkel foglalkoztam, ezért is állnak közel hozzám a Biyovis által forgalmazott textilréz termékek. Az ezzel kapcsolatos előadásomat számos helyen kérték és kérik, hiszen minden alkalommal újabb és újabb tapasztalatokról tudok beszámolni.
Nagyon sok Biyovis étrend kiegészítő tartalmaz különböző ásványi anyagokat, nyomelemeket. Ennek az emberi szervezetre gyakorolt hatása már régóta érdekel, hiszen most „más megvilágításban” láthatom ezeket, mint a szakmai életemben.
Rájöttem arra, hogy nemcsak a fémek korrózióvédelmében, hanem az emberi test „korróziója” azaz elöregedése, egészségének megóvása érdekében is nagyon fontos szerepet töltenek be ezek az anyagok.
Számos ismerősöm, barátom – használja a Biyovis termékeket. Ezek között legtöbbjüknél első helyen szerepel az Aktív balzsam, a Herba Gold Foggél, a Herba Gold Szájvíz. De ami rám nagyon jó hatással volt és van a Biyovis Teakeverék, a Zöldhéjú kagyló kapszula, Carnifit kapszula és a Longevity kapszula. Ezek fogyasztásával nem érzem a koromat! Az LC-vitamin fogyasztásával elkerül az influenza, a HumiFerr segítségével pedig a korábbi szakmai életemben „összeszedett” nehézfémeket tudom eltávolítani. De szinte minden termék megtalálható nálunk, a Cleado családtól kezdve a lúgos vizet előállító készüléken keresztül a Selva levegőtisztítóig.
Ezek nélkül már el sem tudjuk képzelni az életünket!
 
A Biyovis-ben elért eredményeim után részt vehettem egy Marokkói jutalomutazásban, melyet a 2011-ben az annyira áhított Földközi tengeri hajóút követett, mely életem egyik legcsodálatosabb 14 napja volt. Szívből kívánom, hogy mindenki élje át ezt az érzést, hogy a cég vendégeként milyen gyönyörű helyeken járhat.
 
Csodálatos hatékonyak a Biyovis termékek, nagyon sok embernek tudtam, tudok és szeretnék a jövőben is segíteni. De nemcsak az egészségük megőrzésében, hanem anyagi problémáikban is szeretnék segíteni a hozzám fordulóknak.
 
Bízom abban, hogy a Biyovis az elmúlt 20 év tinédzser kor után megerősödve, egyre több új és színvonalas magyar termékkel tud az egészségük iránt tenni akaróknak, a magyar embereknek segítséget adni. Ennek szeretnék én is a jövőben még jobban részese lenni és tovább vinni a Biyovis jó hírét, a termékek kiválóságát.

Videó publikációk (kattints a linkre a megtekintéshez):
http://www.biyoviskarrier.hu/biyovistv/videok/szakmai-nap-2015-11-7-letelemunk-levego

Dr. Nemes Katalin szakmai cikkeit letöltheted, megtekintheted a csatolmányokban.