Name day

v, 2018/08/19 - 11:36, Huba
 

Dr. Sánta János

Dr. Sánta János
Belgyógyász, kardiológus, sportorvos

 
1986 óta – jelenleg is - a Jósa András Kórház III. Belosztályának Kardiológiai részlegén, Nyíregyházán dolgozom a szívinfarktus ellátásáért felelős intenzív részleg vezetőjeként. Emellett szívkatéteres beavatkozásokat végzek, mely a szívinfarktus akut ellátásának legkorszerűbb módja. De sportorvosként is dolgozom a megyei sportorvosi rendelőben, a Bozsik József Labdarúgó Akadémián, valamint a Nyíregyháza Spartacus NB II-es labdarúgócsapatánál. Belgyógyászatból, kardiológiából, sportorvostanból rendelkezem szakvizsgával.
 
A természetgyógyászati készítményekkel 2003-ban kerültem kapcsolatba, hozzátartozóm rákos betegsége kapcsán. Három éven át nap mint nap személyesen győződhettem meg hatásokról, előnyökről, hátrányokról. De tagadhatatlan tény az életminőség javítása ezen termékekkel a legvégső stádiumban lévő betegek körében is.
 
2006-ban ismerkedem meg a Biyovis cég termékeivel. Először az ízületi- és sportsérülések kapcsán használtam terméküket, az Energia krémet, melyhez azóta több sportoló és reumatológiai betegségben szenvedő paciens is ragaszkodik.
 
Természetesen a Purex Phase 3 program kapcsán a szív- érrendszeri betegségekben használatos termékek keltették fel az érdeklődésemet. Több hatóanyag is már több nemzetközi orvos-társaság hivatalos ajánlásában szerepel, a bizonyítékokon nyugvó orvoslás (EBM) elvei alapján. Ezen hatóanyagoknak nagy szerepe lehet a rettegett stroke és szívinfarktus
megelőzésében, valamint a magas vérnyomás kezelésében.
 
Meggyőződésem, hogy a mai, hagyományos orvoslás már nem nélkülözheti a komoly tudáson és tapasztalatokon nyugvó alternatív kiegészítő terápiákat, illetve bizonyos esetekben ezek ki is válthatják a konzervatív gyógyszeres kezeléseket.

Videó publikációk (kattints a linkre a megtekintéshez):

Dr. Sánta János szakmai cikkeit letöltheted, megtekintheted a csatolmányokban.