Name day

sze, 2018/08/15 - 21:04, Mária
 

Szekeres Rita

Szekeres Rita
Táplálkozás tanácsadó

 
Kiemelten a cukorbeteg, glutén illetve liszt érzékenyek, valamint tejfehérje allergiával küzdőknek próbálok segíteni a mindennapi táplálkozásukban.
Tanulmányomat Szegeden végeztem a Fodor József Élelmiszeripari Szakközépiskolában.

Több mint 10 évet dolgoztam országos hírű nagy élelmiszergyártó vállalatoknál.
Az egészséges táplálkozással 2008 óta foglalkozom, erre okot férjem bokatörése adott, mivel II-es típusú diabéteszét akkor regisztrálták. Az utóbbi 2 évben már hivatásszerűen foglalkozom az egészséges táplálkozással. Előadások keretében, főzőtanfolyamok vezetése, valamint vállalatoknál és közintézményeknél tartok prevenciós előadásokat és személyes konzultációkat.

A Biyovis termékeivel először egy Natúr boltban találkoztam, valamint a cég által tartott terméktájékoztató előadáson vettem részt. Ezt követően kezdtem el használni a Herba Gold Aktív Balzsamot, mivel akkor éppen egy operáción voltam túl és a vágási felületet ápolgattam a balzsammal. Sebem sokkal gyorsabban és szebben gyógyult, mint a korábbi beavatkozások alkalmával.

Miért javaslom a Biyovis termékeket másoknak? Kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, kiválóan karbantartják a szervezetünk immunrendszerét és érrendszerét. Bármennyire is változatosan és egészségesen táplálkozunk, mivel napjainkban a zöldségek és a gyümölcsök nem tartalmaznak elég vitamint és ásványi anyagot, ezért fontosnak tartom ezek pótlását. A termékek rendszeres fogyasztásával megelőzhetjük betegségek kialakulását, valamint javulást érhetünk el meglévő betegségek, problémák esetében.
Én csak ajánlani tudom mindenki számára!

Videó publikációk (kattints a linkre a megtekintéshez):

Szekeres Rita szakmai cikkeit letöltheted, megtekintheted a csatolmányokban.