Name day

sze, 2018/08/15 - 21:04, Mária
 

Dr. Zsók Ildikó Julianna

Dr. Zsók Ildikó Julianna
Gyermek-szakorvos, homeopata orvos

 
A Kolozsvári Orvosi Egyetem Pediatria szakán végeztem, ami azt jelenti, hogy fél életem a gyermekek gyógyításával telt, a másik részében a felnőttek gondozását végeztem kizárólag homeopátiával és a természet gyógyító erejével.
 
Az egyetemi éveim után elkerültem egy olyan vidékre ahol a természet volt az úr. Férjemmel együtt a hegyek és völgyek közt elterülő faluban igyekeztünk az emberek orvosi ellátását biztosítani. Itt kezdődött a ”fűben- fában orvosság” című fejezete életünknek. Ebben a faluban kiálltuk 7 év próbáját, áttelepültünk Magyarországra, Szécsény városkába, ahol a mai napig is dolgozunk mindketten, saját praxisunkban.
 
A munkám során sok MIÉRT? kérdés merült fel. Ezekre a kérdésekre keresvén a választ, egyre több tanfolyamra, tudományos előadásra jelentkeztem, majd rátaláltam a Homeopátiára. Boldog vagyok, mert ez által szemléletem tágult, egységben látni az Embert- nem csak a betegség tüneteivel foglalkozni!
A Biyovisnél is ebben látom a nagyszerűséget: nem csak a betegséget kezelik, nem csak egyszerű „bogyókat írnak fel”, hanem személyre szabottan ajánlanak lehetőséget!
 
Sikeresen kezdtem alkalmazni az akadémikus orvoslást az alternatív orvoslással, majd a diagnózist és a terápiát megtámogattam egy biorezonanciás készülékkel.
 
A homeopátiás rendeléseimen sok féle ember megfordul… mind más és más és mégis van egy nagy közös problémájuk: Az elsavasodott, mérgekkel teli szervezet!
 
Hogyan élnek a mai emberek? Csak savasító, szervezetszennyeződést okozó étkezést és életmódot folytatnak.
Félretéve minden szakterületet, az első feladat emiatt a nagytakarítás.
Sikerrel alkalmazható ennek érdekében a Biyovis Purex Phase 1 program, mellyel nagyszerűen elvégezhető a szervezet „salaktalanítása”.
 
A legtöbb ember általános panaszai: fejfájás, székrekedés, krónikus fáradság, gyengülő teljesítőképesség, idegesség, immungyengeség hasfájások, has puffadás, érzelmi stressz, stb...
Sokszor bőrpanaszokkal, ízületi problémákkal, sőt akár daganatos megbetegedésekkel hozzám fordulók esetében kiderül, hogy a szervezetük rettentően el van savasodva…
 
Mi a megoldás? Lúgosítás! Ilyen egyszerű!
Az elsalakosodás és a túlsavasodás ugyanis szerepet játszik szinte minden civilizációval járó betegségben.
A lúgosítás egy nagyszerű megoldás, de nem minden- a táplálkozási szokásainkon is kell változtatni, és a vízhiányt pótolni. A Biyovis Aqua-C készülékével minden nap olyan ivóvizet tudunk előállítani otthonunkban, mellyel nem savasítjuk tovább szervezetünket!
 
Testünk összes szabályozó mechanizmusa: légzés, keringés, emésztés, és hormontermelés azon dolgoznak, hogy kiegyensúlyozzák a sav- bázis egyensúlyt.
 
Mit is javasolhatnék alternatív szemléletű orvosként?
Figyeljünk oda magunkra, gondolkozzunk „egészben” és segítsünk szervezetünknek azzal, hogy természetes összetevőkből álló Biyovis készítményekkel, termékekkel fokozzuk „önjavító” tevékenységét!

Videó publikációk (kattints a linkre a megtekintéshez):

Dr. Zsók Ildikó Julianna szakmai cikkeit letöltheted, megtekintheted a csatolmányokban.