Name day

k, 2019/05/21 - 07:00, Konstantin
 

candida

Candida

A Candida albicans a normál flóra résztvevője. Az egészséges szervezetben igen ritkán fordul elő az enyhe lefolyású betegségekért felelős kórokozó, ám a legyengült immunrendszerű betegeknél súlyos, gyakran végzetes kórfolyamot indíthat el.

A széles spektrumú antibiotikumok alkalmazásának elterjedésével, és az immunrendszert elnyomó kezelések növekvő számával, a gombás fertőzések egyre gyakoribbá válnak.

A bélben elszaporodó gombák sajnos az emésztőrendszerből kijutva szétterjedhetnek a test más területeire is. A szervezetben a fejüket több helyen is felütő fertőzésgócok a legkülönfélébb tüneteket okozhatják, ezért a szakorvosok gyakran csak későn diagnosztizálják helyesen a fertőzést, mivel a tünetek gyakran egészen más megbetegedésekre is utalhatnak. Okozójuk a gomba által kibocsátott méreganyag.

Néhány példa: fáradákonyság, kimerültség, rosszkedv, gyomorégés, rosszullét, menstruációs zavarok, libidócsökkenés, csalánkiütés, hajhullás, élelmiszer allergia, látás romlás, izületi bántalmak, 
Gyerekek esetében: hiperaktivitás, bőrviszketés, hasmenés, étvágytalanság, pajzsmirigy cisztás megbetegedése

forrás:http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/1206/candida-fertozesek-candidiasis

Kép Cím Kód Kategória
M'Essence Bio Shíitake gomba etanolos és meleg vizes kivonat ME004 Étrend- kiegészítők, vitaminok
M'Essence Bio Reishi gomba etanolos és meleg vizes kivonat ME003 Étrend- kiegészítők, vitaminok
M'Essence Bio Maitake gomba etanolos és meleg vizes kivonat ME001 Étrend- kiegészítők, vitaminok
Purex Phase 1 Méregtelenítő csomag B 330 Étrend- kiegészítők, vitaminok